Delta – Dry este o vata ortopedica rezistenta la apa. Se recomanda a fi folosite in combinatie cu bandajele tubulare Delta – Dry cand este necesara aplicarea unui strat de vata in zona proeminentelor osoase.

Bandaj rezistent la apa cu sistem Quick-Dry

Materialul patentat Delta – Dry ® oferă rezistenta la apa. Țesătura deschisă si structura de fibra  accelereaza drenajul apei după scufundarea în apă. Temperatura corpului pacientului va evapora apoi umiditatea reziduală rapid prin ochiurile aerisite. În acest fel, bandajul si pielea se usuca rapid, iar pielea se simte pe deplin uscata în aproximativ 90 de minute de la igiena zilnica .

Delta – Dry impune un nou standard în tratamentul fracturilor avand urmatoarele avantaje:

Costul optimizat – produsele  Delta – Dry constituie o solutie rentabilă din punct de vedere al costurilor. Produsele Delta – Dry elimina riscul de schimbari ulterioare neprogramate a bandajelor. Permit pacienților sa-si mențina igiena zilnica și să rămână activi la un preț accesibil, oferind satisfacție atât pentru medici cat si pentru pacienți .

Standard de aplicare – produse Delta – Dry se aplica în același mod ca și bandajele traditionale.

Ușurința de aplicare este una dintre caracteristicile principale ale produsului cel mai cunoscut dintre  benzile turnate de imobilizare. Delta-Cast Elite este usoara, dar foarte rezistenta si a fost conceputa pentru a oferi ușurința de aplicare combinată cu un nivel ridicat de confort al pacientului. Conformabilitatea excelenta ajută la crearea de mulaje anatomice perfecte. Compozitia brevetata din poliester elastic ofera excelenta conformitate de aplicare fără riduri. Delta-Cast Elite  permite realizarea de mulaje de contur simple si  foarte complexe pentru toate zonele osoase.

Avantajele folosirii Delta-Cast Elite :

  • Formula din rășină permite o mai buna modelare.
  • Agentul activ de suprafață de alunecare pemite  alunecarea usoara in timpul de lucru pentru o modelare optima.
  • Posibilitaea de a lucra cu  mănuși este la alegerea fiecaruia.
  • Maleabilitate excelentă de-a lungul timpului de lucru.

Caracteristicile Delta-Cast Elite au ca si scop asigurarea succesului terapiei prin oferirea confortului la purtare și a unui suport durabil.

Delta-Cast Elite  se caracterizeaza printr-o serie de detalii care fac diferența in final:

  • Laminarea puternica pentru o imobilizare sigure și un sprijin de durată
  • Laminarea sigura între straturi asigură durabilitatea pe termen lung
  • Durabilitate ridicată reduce riscul de deterioare
  • Finisajul excelent al suprafeței o fac neteda si non abraziva.
  • Margini moi pentru confort sporit pacientului